Levenswerk
Over Levenswerk
Ploetermoeder
Midlife Kritisch!
Empty nest
Contact

Workshop “Een goed lopend gesprek!”


(Kom in beweging, ontspan in de natuur en kom tot jezelf!)

Dames, opgelet! De zomervakantie staat weer bijna voor de deur! Tijd voor een heerlijke ontspannende zaterdagochtend in het bos. Neem even afstand van de dagelijkse beslommeringen, laat je partner de boodschappen doen en de kids aanmoedigen op het sportveld en doe met ons mee! Neem de tijd voor jezelf!

Alda Haegens en Madeleine Goedhart organiseren een wandelcoaching-sessie waarbij je in contact kunt komen met jezelf en de natuur. We gaan onze aandacht bewust richten op de natuur om ons heen. We gebruiken wat we zien, horen, ruiken en voelen als spiegel/symbool om meer inzicht te krijgen in wie je bent en wat je op dat moment ervaart.

Voor wie? Vrouwen die even wat tijd aan zichzelf willen besteden.
Wanneer? Zaterdag 25 mei a.s. van 09.00 uur-12.00 uur.
Waar? We starten bij Alda Haegens, Vossestaart 11 in Venray en we lopen naar de Boschhuizen.
Kosten: € 30,- incl. BTW, koffie/thee/water en een versnapering.

Meld je aan voor 20 mei aanstaande!

Doe makkelijke wandelkleding aan. Je hoeft geen geoefende wandelaar te zijn en ook bij slecht weer gaat de wandeling door.

Schrijf je in op info@levenswerk.eu en bezoek onze website www.levenswerk.eu waar je meer info kunt lezen over Alda Haegens en Madeleine Goedhart.


Levenswerk is een initiatief van Mathein Trainingen en Counselingpraktijk El Corazon. Neem voor meer informatie contact met ons op.
©2012 Levenswerk.